UniFi Cloud Key Gen2 Plus opslag

berend_441

UniFier
18 jan 2022
39
2
8
ik wil mijn camera's 24/7 laten openen alleen dan raakt de opslag vol waar kan ik instellen dat de beelden bijvoorbeeld na 2 weken weggooit mogen worden of doet die dat automatisch
 
Ter info. De beschikbare schijfruimte wordt altijd geheel opgevuld door de database van Protect. Als er dan geen vrije schijfruimte meer is dan wordt in de database iedere keer de oudste data verwijderd en de database groeit niet meer op de schijf. Er gebeurt dus niets als de schijfruimte "op" is.
Wil je beelden na een bepaalde periode verwijderen dan kun je dat instellen in Settings -> Video Retention

Ook al stel je dit in wordt de op de schijf gebruikte ruimte niet meer kleiner.
 
Settings -> Video Retention dit kan ik nergens vinden heb je een screenshot?

en alleen snap ik niet helemaal wat je bedoelt. dus als de data base vol zit verwijdert die automatisch de oude beelden zodat die weer verder kan opnemen?
 
Die instelling vindt je in de settings sectie van de Protect applicatie op je CloudKey. Beter kan ik het niet omschrijven. Zie screenshot.

De database is een container file waarin de video wordt opgeslagen. Die file kan blijven groeien zolang de harde schijf niet vol is en er wordt niets gewist. Als de harde schijf vol is kan de container file niet langer groeien en worden binnenin deze file ruimte gecreeerd voor nieuwe beelden door steeds de oudste beelden weg te gooien.

Screenshot 2023-01-04 153504.png
 
ooke laatste vraag, hoezo zou je dit willen aanzetten dan als die toch ruimte maakt doormiddel van oude beelden weg te gooien als die vol zit voor ''particulieren ''
 
Omdat in sommige landen je wettelijk niet langer dan een bepaalde periode beelden mag opslaan.
 
  • Leuk
Waarderingen: Komodo
Activiteit
Er wordt op dit moment (nog) geen nieuwe reactie gepost.
  Topic Status: Hallo . Er is al meer dan 14 dagen geen nieuwe reactie meer geplaatst.
  De inhoud is mogelijk niet langer relevant.
  Misschien is het beter om in plaats daarvan een nieuw onderwerp te starten..